Bij pastorale spoed

Telefoon:
06 - 422 02 667


(voor Amsterdam-West)

(Nederlands) Draagt u bij?

Wij willen een plek zijn van aandacht en ontmoeting met God en met elkaar. Dat kan niet zonder uw steun.
Geef nu!

Facebook

(Nederlands) e-NieuwsbriefVerhuur

De Vincentiuskerk kan gehuurd worden voor o.a. muzikale en culturele doeleinden. De akoestiek is geschikt voor kleine muziekgezelschappen en koren. In de kerk is een Yamaha-vleugel aanwezig.
Er zijn ongeveer 90 zitplaatsen beschikbaar. Ook is er eenvoudige geluidsapparatuur en microfoons. Er is wifi aanwezig.
De Vincentiuskerk beschikt over een kleine keuken met mogelijkheid voor het zetten van koffie, thee en schenken van andere dranken. Huurders dienen zelf voor de catering te zorgen.
De kerk is toegankelijk voor mensen met een motorische beperking en er is een invalidentoilet.

De kerk is vanwege parochieactiviteiten niet beschikbaar op zondagochtend (tot 13 uur) en ook niet op maandagavond (vaste repetitieavond van het Vincentiuskoor). Incidenteel zijn er ook parochieactiviteiten op woensdag- en donderdagavond.

Voor huurvoorwaarden, aanvullende faciliteiten, prijzen en beschikbare data en tijden kunt u contact opnemen met de parochiemedewerker Hans Bakker, het liefst per e-mail:  verhuur@rkamsterdamwest.nl; telefonisch op maandag, woensdag en donderdagmiddag (tussen 14-16.30 uur): 020 682 49 27 (regiocentrum De Boom). Op donderdagen is de parochiemedewerker ‘s middags in de Vincentiuskerk aanwezig.

 
© 2021 RK Amsterdam-West      Alle rechten voorbehouden     Realisatie: De Zalige Zalm / Plyworks Media
RSS Log in