Bij pastorale spoed

Telefoon:
06 - 422 02 667


(voor Amsterdam-West)

Draagt u bij?

Wij willen een plek zijn van aandacht en ontmoeting met God en met elkaar. Dat kan niet zonder uw steun.
Geef nu!

Facebook

e-NieuwsbriefWeek van gebed 2015

week van gebed 1.In de Week van Gebed staat Johannes 4 vers 7 centraal: Toen kwam er een Samaritaanse vrouw water putten. Jezus zei tegen haar: ‘Geef mij wat te drinken.’ Voor de Samaritaanse vrouw was dit het belangrijkste gesprek van haar leven. We bidden en verwachten dat Jezus’ woorden ook ons en al die mensen over de hele wereld die de Week van Gebed vieren, nieuw leven zullen geven.

LANDELIJKE STARTDIENST WEEK VAN GEBED

Op 14 januari 2015 wordt in de Portugese Parochiekerk te Amsterdam (Fatima) de landelijke startdienst van de Week van Gebed gehouden. We nodigen u hiervoor van harte uit!

Tijdens de dienst belijden we de eenheid in Jezus Christus met vertegenwoordigers van allerlei nationale en lokale kerken. We zullen min of meer de orde van dienst volgen die door het hele land is verspreid en die uitgangspunt is voor talloze vieringen en bijeenkomsten in de periode van 18 tot en met 25 januari 2015. De viering zelf wordt geleid door pastoor Tiago Hetsen; pater Bernardo den Boer verzorgt de overweging en vertegenwoordigers van diverse kerken zullen een gebed uitspreken. De voertaal is Nederlands. Enkele liederen zingen we in het Portugees, omdat het materiaal voor de Week van Gebed gemaakt is door de kerken in Brazilië.

Adres: Parochie Nossa Senhora de Fatima in Amsterdam: Jacob Catskade 11.
Tijd: 19:30 uur

 

 
© 2022 RK Amsterdam-West      Alle rechten voorbehouden     Realisatie: De Zalige Zalm / Plyworks Media
RSS Inloggen