Bij pastorale spoed

Telefoon:
06 - 422 02 667


(voor Amsterdam-West)

Draagt u bij?

Wij willen een plek zijn van aandacht en ontmoeting met God en met elkaar. Dat kan niet zonder uw steun.
Geef nu!

Facebook

e-NieuwsbriefEen nieuwe pastoraal medewerker voor de Emmaüsparochie


EVEN VOORSTELLEN ……….

Ik ben Pieter Klaver, 37 jaar, en woon in Bennebroek in de buurt van Haarlem. Per 1 november ben ik als pastoraal werker aangesteld in de Emmaüs parochie voor twee dagen per week. Mijn taak zal onder meer catechese en tal van andere zaken betreffen.

Ik ben opgegroeid in de kop van Noord-Holland, West-Friesland. Na de middelbare school heb ik marketing gestudeerd in de VS. Tijdens mijn studie voelde ik mij er echter steeds meer toe getrokken om theologie te gaan studeren. Na mijn terugkomst in Nederland ben ik dat ook gaan doen. Ik heb zelfs een jaar theologie in Rome mogen studeren.

Na mijn studies ben ik op De Tiltenberg gaan werken, het centrum voor kerkelijke opleidingen van het bisdom Haarlem-Amsterdam te Vogelenzang. Daar werk ik nu nog steeds. Mijn hoofdtaak is daar de fondswerving voor de priesteropleiding. Het is heel mooi hoe ik op die manier mijn beide studies kan combineren; marketing en theologie als bondgenoten! Ik denk dat we als Kerk een geweldig verhaal in huis hebben en dat wil ik graag doorgeven aan de mensen van vandaag. De Liefde die Christus voor ieder van ons heeft is zo groot dat we het nauwelijks kunnen bevatten. Ons geloof in Hem geeft zo’n diepe vreugde. Dat wil je gewoon niet voor jezelf houden, maar delen met anderen! Daarom ben ik heel blij met deze nieuwe aanstelling.

Verder is mijn grote hobby hardlopen. Zo heb ik dit jaar meegedaan aan de marathon van Londen, een bijzondere ervaring!
Veel meer kan ik u natuurlijk over mezelf vertellen, maar graag verneem ik ook wie u bent.
Wie weet ontmoet ik u binnenkort in één van de parochiekerken.

 

 
© 2022 RK Amsterdam-West      Alle rechten voorbehouden     Realisatie: De Zalige Zalm / Plyworks Media
RSS Inloggen