Bij pastorale spoed

Telefoon:
020-6191766


(voor Amsterdam-West)

Draagt u bij?

Wij willen een plek zijn van aandacht en ontmoeting met God en met elkaar. Dat kan niet zonder uw steun.
Geef nu!

Facebook

e-NieuwsbriefTienerkamp

Dit jaar zal alweer het 11e tienerkamp van het bisdom Haarlem-Amsterdam plaatsvinden! Het tienerkamp staat voor een pittige mix van geloof, relaxen, creativiteit, sport en spanning. Het kamp vindt dit jaar plaats van vrijdag 13 t/m zondag 16 juli 2012. Ben jij er weer bij?

Mini-tienerkamp
Dit jaar is het tienerkamp een mini-kamp, een lang weekend van vrijdagavond tot en met maandag. De locatie is in Vogelenzang, waar we te gast zijn bij de zusters Karmelietessen in Casa Carmeli. Een heerlijke plaats voor een lekker actief en gezellig mini-kamp!

Op het kamp is plek voor in elk geval 30 jongens en meiden van 12 t/m 15 jaar. Meld je dus snel aan! Dit kan door je in te loggen op de website van jongbisdomhaarlem.nl en naar het agendaitem “mini-tienerkamp” te gaan. Kosten voor het kamp zijn 75 euro.

Het kamp begint vrijdag om 17:00 uur en eindigt maandag rond 13:00 uur. Definitieve tijden staan in de brief die alle deelnemers uiterlijk twee weken voor het kamp ter bevestiging ontvangen.

Wil je een indruk krijgen van het kamp? Kijk dan op bovengenoemde website onder Tienerkamp, daar staan o.a. foto’s van eerdere jaren.

Heb je vragen? Mail naar info@jongbisdomhaarlem.nl.

 

 

 
© 2023 RK Amsterdam-West      Alle rechten voorbehouden     Realisatie: De Zalige Zalm / Plyworks Media
RSS Inloggen