Bij pastorale spoed

Telefoon:
020-6191766


(voor Amsterdam-West)

Draagt u bij?

Wij willen een plek zijn van aandacht en ontmoeting met God en met elkaar. Dat kan niet zonder uw steun.
Geef nu!

Facebook

e-NieuwsbriefLeesgroep: De minnaar, de monnik en de rebel

Jezus, de minnaar, de monnik en de rebel is een boek van Suzanne van der Schot. De schrijfster van dit boek is een jonge vrouw die op volwassen leeftijd katholiek is geworden. Zij woonde enige tijd in een klooster in Parijs waarover zij een veelgelezen boek heeft geschreven: Moeilijk te geloven. In de leesgroep lezen we haar tweede boek, over Jezus. Het is een integere, persoonlijke zoektocht van de auteur naar de persoon van Jezus, de basis van haar geloof, in korte hoofdstukken. In ieder hoofdstuk vraagt Suzanne van der Schot zich ook af hoe je in je eigen leven een plaats kunt maken voor Jezus en zijn blijde boodschap. Een boeiend, vlot geschreven boek dat de lezer tot nieuwe inzichten kan voeren. In drie avonden wordt het boek besproken (lezen doen we thuis, in delen). Op 1 oktober komt de schrijfster een lezing geven, om 15.00 uur in de Vincentiuskerk waarbij er ook met haar in gesprek kan worden gegaan over het boek.

Voor deze activiteit graag aanmelden bij pastor Rob Polet: pwrobpolet@telfort.nl. Deelnemers ontvangen na aanmelding een brief met een leesrooster en een uitleg over de invulling van de avonden.

Data: woensdagen 31 augustus, 14 en 28 september.
Tijd: 20.00 tot uiterlijk 21.30uur
Plaats: Vincentiuskerk, Jacob van Lennepkade 211
Bijdrage: € 3, – (voor drie avonden, incl. koffie/thee)
U kunt het boek zelf bestellen voor € 16, 50 bij de boekhandel (ISBN 978 90 468 0612 8, verschenen bij Nieuw Amsterdam).

 
© 2024 RK Amsterdam-West      Alle rechten voorbehouden     Realisatie: De Zalige Zalm / Plyworks Media
RSS Inloggen