Bij pastorale spoed

Telefoon:
020-6191766


(voor Amsterdam-West)

Draagt u bij?

Wij willen een plek zijn van aandacht en ontmoeting met God en met elkaar. Dat kan niet zonder uw steun.
Geef nu!

Facebook

e-NieuwsbriefKlassiek in West: Auf Flügeln des Gesanges

De protestantse Augustanakerk organiseert een optreden van het zangersechtpaar Patrícia Rio Goncalves en Florian Just, op zondag 10 juni 2012, van 16:00 tot 17:30 uur.

Sopraan Patrícia Rio Goncalves werd geboren in Lissabon. Zij doet vele concerten als opera- oratorium- en liedzangeres in Nederland en Europa. Daarnaast geeft zij zangles. Patrícia volgde masterclasses bij Udo Reinemann, Rudolf Jansen, David Selig, en werkte met docenten als Valerie Guillorit, Hein Meens, Joana Levy, Clare Vangelistic, and Joao Lourenco. Zij doet vele concerten als opera-, oratorium- en liedzangeres in Nederland en Europa en geeft daarnaast zangles.

Florian Just is veelgevraagde solist in ondermeer Bach’s Weihnachtsoratorium (Staatskapelle Dresden), de Matthäus- en Johannespassie (Amsterdam Bach Consort, Gelders Orkest), Mahlerliederen met orkest (De Filharmonie), en Carl Orff’s Carmina Burana (VU orkest). Hij won verschillende prijzen op internationale concoursen, zoals de persprijs en de Vriendenkrans van het Concertgebouw Amsterdam en de pestigieuze Schubert-Interpretatie-Prijs van het internationale concours “Schubert und die Musik der Moderne” in Graz, Oostenrijk.

Bariton Florian Just en sopraan Patricia Rio Goncalves wonen in Amsterdam West, dicht in de buurt van de Augustanakerk. We zijn verheugd dat ze samen een concert willen verzorgen. Zij zullen op de vleugel begeleid worden door Matthias Havinga, tevens cantor-organist van de Augustanakerk. Op het repertoire staan o.m. “Auf Flügeln des Gesanges” van Mendelssohn, 4 ernste Gesänge van Brahms, Dvorak’s Biblische Lieder en aria’s uit Elias van Mendelssohn. Tevens staan liederen en duetten op het programma van o.m. Schumann.

U bent van harte uitgenodigd! Er is een pauze met gelegenheid voor een drankje. Voor kinderen vanaf 4 jaar zal parallel aan het concert een yoga-workshop plaatsvinden.

Augustanakerk
Erasmusgracht 24, 1055 BJ
Zondag 10 juni
Aanvang: 16:00 uur
Toegang: € 10,00

 
© 2023 RK Amsterdam-West      Alle rechten voorbehouden     Realisatie: De Zalige Zalm / Plyworks Media
RSS Inloggen