Bij pastorale spoed

Telefoon:
020-6191766


(voor Amsterdam-West)

Draagt u bij?

Wij willen een plek zijn van aandacht en ontmoeting met God en met elkaar. Dat kan niet zonder uw steun.
Geef nu!

Facebook

e-NieuwsbriefKerstconcert ‘Vrienden van Vincent’

‘Vrienden van Vincent’ geeft op zondag 15 december om 13.30 een Kerstconcert

Vincentiuskoor o.l.v Matthias Konecny met begeleiding van pianiste Anel Uzbakhanova

Kom deze december in hogere kerstsferen met het Vincentiuskoor. We zullen klassieke en modernere kerstliederen zingen, alsmede ander stemmig repertoire, omlijst door pianospel en verhalen. Ook is dit de ultieme gelegenheid om kennis te maken met onze nieuwe getalenteerde pianiste Anel Uzbakhanova, die sinds november het koor begeleid.

Zij zal ook zelf een paar stukken ten gehore brengen. Uiteraard wordt u uitgenodigd en aangemoedigd om met de klassiekers mee te zingen. Dit alles in een ontspannen kerstsfeer en onder het genot van een drankje. Welkom in de Vincentiuskerk.

Ook in 2020 organiseren we weer een zestal concerten. Op 23 februari zal het eerste Vrienden van Vincent concert plaatsvinden. De details worden via de website, facebook, posters en flyers bekend gemaakt. Ook kondig ik graag alvast een bijzonder concert aan op 21 juni. Toneelgroep LEKS en Ekaterina Leventhal brengen dan een speciale uitvoering van De Weg in de Vincentius. Hierover hoort u t.z.t. natuurlijk meer (we willen dat u allemaal komt kijken!), maar dan kunt u alvast de datum in uw agenda zetten.

Uw aanwezigheid wordt zoals altijd nóg meer op prijs gesteld dan uw vrijwillige donatie.               

 
© 2024 RK Amsterdam-West      Alle rechten voorbehouden     Realisatie: De Zalige Zalm / Plyworks Media
RSS Inloggen