Bij pastorale spoed

Telefoon:
020-6191766


(voor Amsterdam-West)

Draagt u bij?

Wij willen een plek zijn van aandacht en ontmoeting met God en met elkaar. Dat kan niet zonder uw steun.
Geef nu!

Facebook

e-NieuwsbriefFilmavond No More selfies in de Boomkerk

De film Gadjo Dilo wordt vertoond op vrijdag 26 januari

Filmavond No More selfies films waarin de ander voorop staat.

Stephane arriveert op een koude winteravond vanuit Parijs in Roemenië. Hij is op zoek naar de betekenis van het zigeunerlied ‘Nora Luca’, dat hem maar niet loslaat. Zijn speurtocht leidt hem naar Valachie, het hart van Roemenië, het land van een vermoord volk: de Lautaris, ‘muzikanten en zigeuners’. De oude Izodar, bulibasha-hoofd van de clan die Stephane onder zijn hoede neemt, helpt Stephane een weg te vinden in deze voor hem chaotische en gewelddadige wereld. Ook al blijft Stephane de ‘ crazy stranger’ uit Parijs, langzaam maar zeker weet hij een plaats te vinden bij de zigeuners van Valachie. Hij verliest zijn oorspronkelijke doel daarbij echter niet uit het oog….

Na een korte inleiding en de vertoning van de film is er een nagesprek. Na afloop kunnen de aanwezigen doorpraten onder het genot van een drankje. De serie no more selfies is een initiatief van de projectgroep Buurt en zingeving van de Boomkerk.             

De no more selfies filmavonden worden maandelijks op vrijdagavond gehouden in het parochiecentrum bij de Boomkerk. Aanvang: 20.00                                    Gadjo Dilo

 
© 2024 RK Amsterdam-West      Alle rechten voorbehouden     Realisatie: De Zalige Zalm / Plyworks Media
RSS Inloggen