Bij pastorale spoed

Telefoon:
020-6191766


(voor Amsterdam-West)

Draagt u bij?

Wij willen een plek zijn van aandacht en ontmoeting met God en met elkaar. Dat kan niet zonder uw steun.
Geef nu!

Facebook

e-NieuwsbriefDiakonale Zondag ‘Parochie en Caritas’

 

Zondag 10 november, de 2e zondag in november, is de diocesane Diaconale Zondag. In alle parochies staat dan de diaconie centraal. Dit jaar is het thema ‘Parochie en Caritas‘. Elk jaar staat een project in het bijzonder in de schijnwerpers, waarvoor een inzameling in geld én in natura wordt gehouden. Dit jaar is dat het ‘Ewoi‘-project in Lodwar in Noord-Kenia. Het project richt zich nu op meervoudig gehandicapte kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot 15 jaar. Vaak worden deze kinderen verwaarloosd en zijn ondervoed omdat zij geen meerwaarde hebben voor hun familie.

Dhr. en mevr. Janssen zijn al jaren actief in het bisdom Lodwar. Zij zullen, samen met anderen die voor het ‘Ewoi’-project hebben gewerkt, in de vieringen wat komen vertellen over dit inspirerende project. Voor de collecte ‘in natura’ is er vooral behoefte aan kleding, zoals onderbroekjes, t-shirts, shorts en slabbetjes, voor kinderen in de leeftijd van 0 – 15 jaar.

In de laatst verschenen parochiebladen kunt u meer over dit project lezen, waaronder en artikel van de familie Janssen. Zie hiervoor op deze website de link op de homepage .

Ook kunt u een verslag online lezen van Patrice Ahlers die in juli naar Kenia ging en diverse foto’s ter plekke heeft gemaakt: http://patricekenia.waarbenjij.nu/fotoboek/reis/small/446263/lodwar-ewoi-project

Laat uw hart spreken en geef voor dit mooie doel !

 

 
© 2023 RK Amsterdam-West      Alle rechten voorbehouden     Realisatie: De Zalige Zalm / Plyworks Media
RSS Inloggen