Bij pastorale spoed

Telefoon:
020-6191766


(voor Amsterdam-West)

Draagt u bij?

Wij willen een plek zijn van aandacht en ontmoeting met God en met elkaar. Dat kan niet zonder uw steun.
Geef nu!

Facebook

e-NieuwsbriefBezinningsavonden op weg naar Pasen

schilderij van Johannes Vermeer

Wij hebben pater Bob Bodaar osa weer bereid gevonden met ons een 3-tal bezinningsavonden te houden als voorbereiding op het Paasfeest.
Hij schrijft hierover : ‘ We gaan we met elkaar op visite bij Martha, Maria en hun broer Lazarus. Een klein gezin dat woont in het dorpje Bethanië, (zie bv. Lukas 10,38 e.v.), dat vlak bij Jerusalem ligt.
We treffen het! Juist als wij op bezoek gaan, is ook Jesus met Zijn leerlingen er op visite, om even uit te rusten tijdens Zijn reis naar de hoofdstad. Ze zijn vrienden van elkaar, vandaar…. Aan de hand van wat er in het huis gebeurt, van wat we voor onze ogen zich zien afspelen, en van wat we met onze oren horen, is het mogelijk goed na te denken en samen te praten over wat geloven is, over wat de kerk of onze geloofsgemeen- schap wil zijn.

Ik op mijn beurt nodig U uit U bij de visite aan te sluiten, U bent heel erg welkom in dat huisje waar u Jesus, Maria en Martha aantreft, twee heel verschillende vrouwen.
Ik hoop dat velen aanwezig willen zijn op drie dinsdagen.
We willen met elkaar nagaan wat dit stukje evangelie voor ons betekent, wat het ons te zeggen heeft. Om zo ons persoonlijk geloven te verdiepen en te verrijken.
Ik hoop U te mogen verwelkomen, – U moet zeker komen!’ Aldus pater Bob Bodaar osa.
Augustinuskerk, ingang Postjesweg 125
Graag even opgeven bij de Pastorie tel. 618 37 09.
De bijdrage voor 3 avonden is € 5,-

 

 
© 2023 RK Amsterdam-West      Alle rechten voorbehouden     Realisatie: De Zalige Zalm / Plyworks Media
RSS Inloggen