Bij pastorale spoed

Telefoon:
020-6191766


(voor Amsterdam-West)

Draagt u bij?

Wij willen een plek zijn van aandacht en ontmoeting met God en met elkaar. Dat kan niet zonder uw steun.
Geef nu!

Facebook

e-NieuwsbriefCONCERT IN DE VINCENTIUSKERK

Op zondag 29 oktober komen Marzia en Lianne naar de Vincentius. Dat is voor mij heel bijzonder, want ze zouden vorig jaar komen spelen, maar toen werd Lianne plotseling ziek. Marzia heeft toen een prachtig soloconcert gespeeld. Lianne is naast pianist ook componist.

Nu we beide dames kunnen verwelkomen zal de nadruk meer liggen op quatre-mains pianospel en op Liannes composities en de bijzondere familieverhalen daarachter.
Mis het niet! (Aanvang half 2)

Lianne is componist en schrijft haar eigen pianowerken die geïnspireerd zijn door haar persoonlijke verhaal. Samen met Marzia brengt zij eigen composities en die van andere componisten ten gehore.

Zoals altijd zijn de concerten gratis toegankelijk, maar we vragen een vrijwillige bijdrage naar draagkracht (10 à 20 euro). U hoeft niet te reserveren voor het concert, maar dat mag natuurlijk wel (en vinden we stiekem wel fijn).

Ongeveer 10 dagen (en 2 dagen) voor elk evenement stuur ik vanaf vvvconcert@gmail.com een herinneringsmail aan al onze ‘Vrienden’. Ook vriend worden? Stuur een mail en dan hou ik u op de hoogte. U ontvangt dan meer informatie over het repertoire van de concerten en de artiesten die we uitnodigen.

Aanvang: 13.30 uur

Vincentiuskerk, Jacob van Lennepkade 211                                                                                                                                                                         

Tot zondag 29 oktober !             Matthias

 
© 2024 RK Amsterdam-West      Alle rechten voorbehouden     Realisatie: De Zalige Zalm / Plyworks Media
RSS Inloggen