Bij pastorale spoed

Telefoon:
020-6191766


(voor Amsterdam-West)

Draagt u bij?

Wij willen een plek zijn van aandacht en ontmoeting met God en met elkaar. Dat kan niet zonder uw steun.
Geef nu!

Facebook

e-NieuwsbriefVrienden van Vincent concerten

Beste vrienden,

De afgelopen maanden hebben we niet stil gezeten. Met twee zeer succesvolle online concerten en op 6 juni dan eindelijk weer een ‘echt’ concert in de Vincentiuskerk hebben we er toch een waardig cultureel voorjaar van gemaakt. We hebben meer dan 300 euro voor het goede doel van Maurice Sonnenschein in Sri Lanka binnengehaald, en zelfs een klein bedrag voor de kas overgehouden. Drie extra gulle donateurs ontvingen een gesigneerde CD van Ekaterina Leventhals vertolkingen van de liederen van de Russische componist Nikolai Medtner.

Matthias en Maurice geven een online concert in de Vincentiuskerk

Ik wil iedereen bedanken die geluisterd en gekeken heeft, iedereen die ons een hart onder de riem heeft gestoken, en iedereen die grote maar ook kleine bedragen heeft geschonken. Hiermee steunen we het goede doel, de artiesten, én maken we toekomstige VvV concerten mogelijk. Als laatste een speciaal dankjewel aan de vrijwilligers die mee hebben meegeholpen, en dan met name Felice en Karen die vooraf, tijdens en na de concerten steeds hielpen om alles in goede banen te leiden.

Dit najaar gaan we verder met tenminste drie concerten in de kerk. Mogelijke artiesten hebben zich al gemeld, en we hebben ook al een aantal data vastgelegd, maar we weten nog niet wanneer iedereen precies zal gaan spelen. Dat houdt u dus nog van ons te goed. Wat we in ieder geval gaan proberen is een concert met deelname van het Vincentiuskoor, dat ondanks de crisis vol goede moed doorgaat. We zoeken trouwens nog nieuwe leden, dus als u zich geroepen voelt of u kent iemand die van zingen houdt, neem dan contact op!

Voor het terugkijken van de online concerten kunt u zich aanmelden via vvvconcert@gmail.com. Dit is kosteloos, al kunt u altijd een vrijwillige bijdrage doen voor de kas.

Ik ben ook bezig met een podcast waarin ik onder anderen mensen uit de parochie interview. De podcasts met Jacques Hetsen en Joop Stam kunt u nu al luisteren via onderstaande links of u verstuurd een verzoek naar bovenstaand email adres, dan krijgt u een link. Als er meer podcasts komen maak ik een bericht voor de website en facebook.


Luister de podcast metJacques Hetsen via deze link

 

 

 

 

 


Luister de podcast met Joop Stam via deze link

 

 

 

 

 

 

 

Ik wens u allemaal een gezonde en muzikale zomer.

Matthias Konecny

 
© 2024 RK Amsterdam-West      Alle rechten voorbehouden     Realisatie: De Zalige Zalm / Plyworks Media
RSS Inloggen