Bij pastorale spoed

Telefoon:
020-6191766


(voor Amsterdam-West)

Draagt u bij?

Wij willen een plek zijn van aandacht en ontmoeting met God en met elkaar. Dat kan niet zonder uw steun.
Geef nu!

Facebook

e-NieuwsbriefVoorstelling ‘De Weg’ inde Vincentiuskerk

Vrienden van Vincent gaat door!

Toen ik begin dit jaar de concerten inplande kon ik nog niet voorzien dat alles op zijn kop zou komen te staan. Wat een tijden! Maar u heeft die riedel vast al eerder gehoord. Het is tijd voor – voorzichtig – goed nieuws! Want het lijkt eindelijk zo ver: na twee keer uitstellen heeft de Vincentiuskerk de eer de uitvoering “De Weg” van Ekaterina Leventhal i.s.m. LEKS Theatercompagnie te presenteren. Geheel binnen de richtlijnen uiteraard.

“De Weg” is een voorstelling over afwijzing, verlies, veerkracht en hoop. Naast de vele lovende recensies die Ekaterina heeft gekregen (kijk op ekaterina.nl/de-weg) kan ik uit eigen ervaring zeggen dat zij een uniek talent is, bevlogen en vol zeggingskracht. Ze zal u in vervoering brengen met haar stem en spel terwijl ze vertelt en zingt over haar vlucht als tiener uit de voormalige Sovjet Unie.

We zijn erg trots dat we in staat zijn een voorstelling van dit formaat naar de Vincentius te brengen, en we hopen op uw komst. Reserveert u wel van tevoren, want er zijn maar beperkte plaatsen en alles is onder voorbehoud. Ekaterina heeft i.v.m. corona toegezegd twee voorstellingen te spelen voor een kleiner publiek. Vrienden van Vincent concerten zijn voor iedereen, en dat willen we graag zo houden! Daarom vragen we een vrijwillige bijdrage van (tenminste) 20 euro. Als dit een probleem voor u is, informeer dan naar vrijkaarten.

DE WEG

Ekaterina leventhal (zang & harp) i.s.m. leks theatercompagnie                                                                                                        

Zaterdag 28 november om 20:00 uur

Zondag 29 november om 13:30 uur

Vincentiuskerk, Jacob van Lennepkade 211.

Reserveren: vvvconcert@gmail.com

Ik ben zeer verheugd en trots dat de concerten tot nu toe, ondanks de vreemde omstandigheden, kunnen doorgaan. Niet alleen is het inspirerend voor het publiek dat komt kijken en luisteren. Het is ook voor de musici die het tegenwoordig erg zwaar hebben fijn dat er een plek is waar ze voor u kunnen spelen. Volgend jaar gaan we vol goede moed door.

We hebben helaas ook een afgelasting: het geplande concert van 22 november door het BORA saxofoonkwartet moesten we uitstellen. De leden wonen te ver uit elkaar en hebben niet de mogelijkheden om in deze tijd extensief samen te repeteren. Dit concert wordt verplaatst naar volgend jaar, en we hopen u dan alsnog te kunnen verwelkomen.

Naast het concert met BORA hebben we natuurlijk nog meer plannen voor 2021. Een uitvoering met Maurice Sonnenschein & Friends staat al in de planning, en wie weet zing ik ook een stukje mee. Het koor kan ook niet wachten tot de omstandigheden zodanig zijn dat we een uitvoering kunnen geven. Daarnaast hebben al een paar andere talenten aangegeven interesse te hebben in een uitvoering bij ons. Blijft u ons vooral volgen via facebook en de website van RK Amsterdam West, en laat het weten als u vragen of suggesties heeft.

Voor Kerstavond hebben we ook iets bijzonders gepland. Dus als u niet in een van de andere locaties wilt of moet zijn, dan bent u bij ons van harte uitgenodigd.

Ik wens u allen alvast vrolijke en muzikale feestdagen toe!

Matthias Konecny, dirigent van het Vincentiuskoor en organisator van de VvV concerten

 
© 2024 RK Amsterdam-West      Alle rechten voorbehouden     Realisatie: De Zalige Zalm / Plyworks Media
RSS Inloggen