Bij pastorale spoed

Telefoon:
020-6191766


(voor Amsterdam-West)

Draagt u bij?

Wij willen een plek zijn van aandacht en ontmoeting met God en met elkaar. Dat kan niet zonder uw steun.
Geef nu!

Facebook

e-NieuwsbriefCONCERT IN DE VINCENTIUSKERK

ZONDAG 11 SEPTEMBER CONCERT OM 13.30 UUR

Beste Vrienden van Vincent,

Kom genieten van een lunchconcert vol heerlijke romantische liederen en chansons, onder het genot van een lekker Amsterdams bakkie. Wat wil een mens nog meer?
Volgende week zondag, op 11 september om half 2, komen zanger/acteur/verteller David Vos en pianist Frank van Bommel het nieuwe seizoen Vrienden van Vincent concerten openen.
De toegang is gratis met een vrijwillige bijdrage.

Jazzpianist Frank van Bommel en Brelvertolker David Vos speelden samen in de locatievoorstelling “Victoria” van Theatergroep Flint. Beiden wilden wel eens een andere weg inslaan dan de door henzelf gebaande en vertrouwde wegen van geïmproviseerde jazz en chanson.

Hun samenwerking resulteerde in deze spannende reis door Schumanns Dichterliebe en Schuberts Winterreise, het onorthodoxe jazzlandschap van Mischa Mengelberg,
het Brechtse interbellum, het Parijs van Edith Piaf en het vroegste werk van Boudewijn de Groot. Soms met poëtische uitstapjes naar Beaudelaire, Campert, Kopland en anderen.

Ik hoop u allen (weer) te mogen verwelkomen in de Vincentiuskerk aan de Jacob van Lennepkade, samen met vrienden en familie.
Ook op 9 oktober (Thomas Jaspers & friends), 6 november (Ensemble Omnes Terminos) en 11 december (Themaconcert Kerst met o.a. Anel Uzbakhanova) zijn er – gratis toegankelijke – concerten.
Ik stuur ongeveer 10 dagen van tevoren een herinnering aan iedereen op onze mailinglijst. Reserveren is niet noodzakelijk maar wel fijn, en kan via dit adres (vvvconcert@gmail.com).
Vincentiuskerk, Jacob van Lennepkade 211

Ik wens iedereen een inspirerend cultureel seizoen!                                                                                                                     
Matthias

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2024 RK Amsterdam-West      Alle rechten voorbehouden     Realisatie: De Zalige Zalm / Plyworks Media
RSS Inloggen