Bij pastorale spoed

Telefoon:
020-6191766


(voor Amsterdam-West)

Draagt u bij?

Wij willen een plek zijn van aandacht en ontmoeting met God en met elkaar. Dat kan niet zonder uw steun.
Geef nu!

Facebook

e-NieuwsbriefAppeltaartconcert in de Augustinuskerk

CONCERT OP ZATERDAG 5 SEPTEMBER OM 14.00 UUR

Susanna Veerman speelt op het orgel en Matteo Costanzi op de hobo.

Thema van het concert:
luchtige werken voor orgel & hobo.
Componisten o.a:  Vivaldi, Platti, Händel, Elgar, Franck, Lefebure-Wely.

Biografie Matteo Costanzi 

Matteo Costanzi begon zijn hobo studie op 8-jarige leeftijd in Spoleto (Italie). In 2007 werd hij direct aangenomen in het laatste jaar van de Bachelor in het Conservatorium van Terni waar hij datzelfde jaar cum laude afstudeerde. Van 2008 tot 2010 studeerde hij in Florence bij de befaamde hoboist Thomas Indermuhle en won hij de auditie van het Italiaans Jeugdorkest. Van 2010 tot 2012 studeerde hij aan de Master aan het Utrechts Conservatorium bij Ernest Rombout. Vanaf 2015 studeerd Matteo barokhobo bij Frank de Bruine. In Nederland volgde hij een masterclas bij het Combattimento Consort en kreeg hij individueel coaching van de hoboisten Karel Schoofs, Jeroen Soors, Aisling Casey, Hans Wolters, Bram Kreeftmeier, Frank van Koten, Luca Vignali, Paolo Pollastri.
Matteo Costanzi werkte samen met verschillende orkesten en ensembles, waaronder: Sinfonia Rotterdam, Radio Filharmonisch Orkest, Promenade Orkest, Musica Michaelis, Amsterdam Symphony Orchestra, Mahler Philharmoniker (Wien), Nieuwe Philharmonie Utrecht, Orchestra Regione Toscana, Insomnio.
Matteo speelde in verschillende landen waaronder China, Italie, Spanje, Nederland en Oostenrijk. Ook werkte hij met beroemde dirigenten als Gianandrea Noseda, Michael Chance, John Axelrod en Wolfgang Schmidt. Hij speelt regelmatig kamermuziek en kent een breed repertoire, van barok tot hedendaags. Naast de moderne hobo speelt Matteo Costanzi ook de barokhobo, de oboe d’amore en de althobo.

Met gratis koffie en appeltaart, een echte aanrader!

Matteo Costanzi

Augustinuskerk, Postjesweg 123, ingang via Nieuw Vredenburgh.

Van harte welkom              

 
© 2024 RK Amsterdam-West      Alle rechten voorbehouden     Realisatie: De Zalige Zalm / Plyworks Media
RSS Inloggen