Bij pastorale spoed

Telefoon:
06 - 422 02 667


(voor Amsterdam-West)

(Nederlands) e-NieuwsbriefFacebook

Welcome to our parish

This is the website of the Roman-Catholic Parish “Emmaüs”, the catholic church in the West of Amsterdam. We invite you to visit on of our churches, attend our services or listen to one of our concerts. You’ll find more information about our churches under Our Churches.

(Nederlands) Spirituele film in de Vincentiuskerk

film

(Nederlands) Zondag 3 december kunt u kijken naar de film: ‘Our little sister’ uit 2015. Typische, menselijke film van een van de beste hedendaagse regisseurs: Hirokazu Koreeda.

Orgelconcert met het koor ‘Tegenlicht’

Susanna Veerman

(Nederlands) Zondag 12 november is er ter gelegenheid van het Augustinusfeest een orgelconcert met medewerking van het koor ‘Tegenlicht’. Organiste Susanna Veerman speelt solostukken van onder meer Franse componisten.

(Nederlands) Broederbezoek Taizé in Amsterdam

taize

(Nederlands) Broeder Sebastiaan en broeder Jasper uit Taizé in Frankrijk brengen een bezoek aan Nederland! Op zaterdag 18 november in de middag én avond bezoeken zij Amsterdam.

(Nederlands) KISI-kids komen naar de Boomkerk voor kerstmusical

Hemel op stelten-0eb8f597fb935c6d23ae8f0b18f7cb75

(Nederlands) Op vrijdagavond 15 december komen de KISI-kids naar de Boomkerk om een prachtige kerstmusical op te voeren. KISI is een internationale familie van kinderen, jongeren en volwassenen, die op weg is met liederen en musicals tot eer van God. Ook in Nederland zijn verschillende groepen van de KISI-kids actief.

(Nederlands) Spirituele film in de Vincentiuskerk

film1-165x150

(Nederlands) Zondag 15 oktober kunt u samen met anderen kijken naar de inspirerende film: Goodbye Lenin!

(Nederlands) Concert in de Augustinuskerk

Oboe-d'amore-Matteo-Costanzi

(Nederlands) Op zaterdag 7 oktober om 15.00 uur is er een concert in de Augustinuskerk. Susanna Veerman speelt deze dag op het Cavaillé-Collorgel en Matteo Costanzi op hobo.

Leesgroep in de Vincentiuskerk

hans-k

(Nederlands) Theoloog Hans Kung beschrijft wat Jezus van Nazaret in het begin van onze jaartelling verkondigde. Zo schetst hij een beeld van de oorspronkelijke stichter van het christendom. Kung werpt nieuw licht op de gestalte die de geschiedenis van de mensheid heeft veranderd.

(Nederlands) No more selfies filmavonden

no more selfies

(Nederlands) Een nieuwe serie filmavonden met films waarin de ander voorop staat

 
© 2017 RK Amsterdam-West      Alle rechten voorbehouden     Realisatie: De Zalige Zalm / Plyworks Media
RSS Log in