Bij pastorale spoed

Telefoon:
06 - 422 02 667


(voor Amsterdam-West)

Draagt u bij?

Wij willen een plek zijn van aandacht en ontmoeting met God en met elkaar. Dat kan niet zonder uw steun.
Geef nu!

Facebook

e-NieuwsbriefActie Kerkbalans: helpt u ook mee?

b-Kerkbalans_nwestijl2018lc_tweekleurenIeder jaar organiseren de verschillende kerken in Nederland de actie kerkbalans. Dit jaar zal de actie zijn van 20 januari tot en met 3 februari. Met de actie Kerkbalans vraagt iedere kerk aan haar leden om financiële steun voor het voortbestaan van de eigen kerk. U begrijpt, zonder de ondersteuning van eigen parochianen kan een kerk niet blijven bestaan. Dit geldt ook voor onze eigen Emmaüsparochie! Gelukkig zijn er ieder jaar weer veel mensen die onze Emmaüsparochie een warm hart toedragen en gul geven. Misschien bent u een van hen. Dan willen wij u hiervoor hartelijk danken. Zou u dit jaar wederom een bijdrage willen overwegen?

Misschien is de actie Kerkbalans om de een of andere reden tot nu toe aan u voorbij gegaan. Ook u kunt door uw gift een steentje bijdrage aan het voortbestaan van onze Emmaüsparochie. Stelt u zich toch eens voor dat er geen Emmaüsparochie meer zou zijn? De kerk is voor ons allemaal een dierbare plek om te komen, ons geloof te vieren, onze dierbare overledenen te gedenken, steun en troost te vinden en inspiratie op te doen voor ons leven. Nee, onze parochie, die zouden we nooit willen missen.

Helpt u ook mee?

Binnenkort ontvangt u als het goed is een brief met informatie over de actie kerkbalans en de vraag of u een bijdrage wilt geven. Mocht u deze brief niet ontvangen, neemt u dan even contact op met het parochiesecretariaat, bereikbaar via telnr. 020-682 49 27?

Uw bijdrage voor de Emmaüsparochie kunt u in ieder geval overmaken op reknr. NL55 INGB 000 485 1455. Bij voorbaat danken wij u hartelijk!

 

 
© 2021 RK Amsterdam-West      Alle rechten voorbehouden     Realisatie: De Zalige Zalm / Plyworks Media
RSS Inloggen